Met een bouwcalculatie is precies duidelijk waar je aan toe bent.

Elk geslaagd bouwproject begint met een bouwcalculatie.

De bouwcalculatie ligt klaar, de offertes hebben we samen beoordeeld. Nu gaat het grote werk pas echt beginnen; de start van jullie droom verbouwing! Het is voor een succesvol project cruciaal regelmatig het bouwtraject en de betrokken partijen te begeleiden.

Een goede, professionele bouwcalculatie is goud waard.

De bouwcalculatie ligt klaar, de offertes hebben we samen beoordeeld. Nu gaat het grote werk pas echt beginnen; de start van jullie droom verbouwing!

Een van mijn – Dennis van Weel – favoriete onderdelen van mijn vak is het begeleiden van het bouwproject. Het geeft mij een ontzettende kick als het beoogde budget en de planning met succes bewaakt worden en de klant volop kunnen genieten van een zorgzame verbouwing.

De grootste venijn zit hem vaak niet in de staart maar in de kop als het om verbouwen gaat. Het correct aanvragen van gemeentelijke vergunningen kan namelijk echt wat bloed zweet en tranen kosten. Gelukkig weet ik de exacte specificaties van jullie project waardoor we tijdig de correcte vergunningen aan kunnen vragen. Hierdoor kunnen we zorgeloos starten met de bouw.

Tijdens de bouw vindt ik het van groot belang om een oogje in het zeil te houden. Het doel is om de gemaakte planning zo strak mogelijk te volgen en de verschillende deadlines te behalen. Daarnaast willen we vanaf de eerste “hamerslag” in het traject de kwaliteit blijven monitoren om aan het eind zo min mogelijk opleverpunten tegen te komen.

Goede bouwbegeleiding draagt zoals benoemd ook bij aan een goede budgetbewaking. Niemand heeft er baat bij als de kosten flink uit de pan lopen, zoals eerder omschreven op de pagina Bouwcalculatie.

De projecten.

Bouwbegeleiding beperkt zich niet tot alleen tot de grotere (ver)bouw projecten. Voor vrijwel alle projecten kan ik jullie project helpen te doen slagen. Denk daarbij aan:

  • Kleinere verbouwingen.
  • Grote verbouwingen.
  • Nieuwbouwprojecten.
  • Renovatie werkzaamheden.
  • Onderhoudstrajecten.

Het maakt dus niet uit met welke verbouwplannen jullie lopen; ik kan jullie helpen met grote en kleine verbouwingen.

Bij elk project kom ik dan persoonlijk op de bouw, om vinger aan de pols te houden of de gemaakte werkvoorbereiding wel correct en volgens planning wordt uitgevoerd. Waardoor we de kwaliteit en voortgang bewaken.