Met een bouwcalculatie is precies duidelijk waar je aan toe bent.

Elk geslaagd bouwproject begint met een bouwcalculatie.

Zonder je reis voor te bereiden zul je niet weten waar je zult eindigen. Zonder een bouwcalculatie weet je niet waar jouw bouwproject zal eindigen. Niet alleen kwa kosten, maar ook niet kwa eindresultaat en kwaliteit. Door een goede bouwcalculatie weet je op voorhand precies waar je aan toe bent, kun je de juiste keuzes maken en krijg je de beste realisatie voor jouw budget.

Een goede, professionele bouwcalculatie is goud waard.

Met een goede bouwcalculatie ben je onverwachte kosten voor. Ook biedt het kans om jullie budget zo effectief mogelijk te verdelen en maak het het maken van verschillende keuzes een stuk makkelijker. Zo ga je goed voorbereid een verbouwing in. Hoe lekker is dat?

Door de opgedane kennis en ervaring in de bouwwereld streef ik – Dennis van Weel – naar realistische calculaties en haalbare plannen te maken. Zonder goed plan weet je immers nooit waar je bouwproject zal eindigen.

Helaas zien we in de praktijk ook nog eens te vaak dat zelf gemaakte calculaties of slecht gemaakte calculaties niet volledig zijn. Hierdoor ontbreken vaak zaken.

Het resultaat? De o zo gevreesde “onvoorziene en bijkomende kosten”. Dit kan echt een aderlating vormen voor het succesvol afronden van het bouwproject waar jullie al zo lang over dromen.

Daarnaast biedt het uitbesteden van je calculatie extra voordelen. Dankzij mijn jarenlange kennis en ervaring in de branche kan ik jullie garanderen dat de prijzen van de aannemer en specialisten marktconform zijn, kan ik je adviseren in het verdelen van jullie budget en help ik met het maken van de juiste materiaalkeuzes.

Ok, de bouwcalculatie is er. Nu start het project waarbij ik jullie kan helpen middels bouwbegeleiding.

De voordelen.

Graag zet ik de voordelen van bouwbegeleiding op een rijtje voor jullie.

  • Kennis en persoonlijke begeleiding.
  • Realistisch calculaties en budget bepalingen.
  • Offertevergelijkingen van specialisten.
  • Controleren of de prijzen marktconform zijn.
  • Adviseren bij het maken van belangrijke keuzes.

Zo kunnen jullie met vertrouwen starten aan jullie bouwproject en weten jullie precies waar jullie budget aan besteed zal worden.

Ontstaan er tijdens het project nieuwe ideeën, zijn mogelijke onvoorziene tegenslagen of hebben jullie tijdens het slopen een zak geld gevonden in een wand? Dan pakken we de calculatie er weer bij en passen we deze aan naar de ontwikkelingen!