Uitgelicht project - Pand voor zorgverleners ontwikkeld in Koog aan de Zaan.

Bouwmanagement om binnen no-time het project te realiseren.

In de zomer van 2020 is Van Weel Bouwmanagement samen met Elan Bouwkundig Advies gestart met de verbouwing van het pand in Koog aan de Zaan waarin diverse zorgverleners zijn gevestigd zoals de apotheek en huisartsenpraktijk. In opdracht van deze zorgverleners hebben wij het pand voorzien van een nieuwe look&feel waarin ook geïnvesteerd is in de toekomst met het plaatsen van zonnepanelen en zonwerend glas.

Zo is het complete dak vervangen en zijn alle gevelkozijnen vervangen van het pand. Ook is het leidingwerk en elektra aangepast naar de huidige situatie en veiligheidsstandaarden.

Renovatie van Apotheek Westerzijderveld.

Apotheek Westerzijderveld is compleet gerenoveerd. Deze is van boven tot onder compleet vernieuwd met nieuw interieur en indeling. De apotheek was binnen een zeer korte tijd weer volledig operationeel om hun klanten te bedienen, waar nu ook gebruik wordt gemaakt van de servicelocker voor buiten de normale openingstijden. 

De deadline halen middels bouwbegeleiding.

De huisartsenpraktijk heeft tijdens deze renovatie een nieuwe indeling en vernieuwing ondergaan. Via de nieuwe entree worden patiënten ontvangen bij de nieuwe ontvangstbalie en heeft de back-office een nieuwe plek. De behandelkamers en de wachtruimte zijn voorzien van nieuwe vloeren en schilderwerk.

Samenwerken was de sleutel.

In dit project hebben wij zo veel mogelijk gestreefd naar samenwerkingen tussen partijen en waar het mogelijk kon de diverse werkzaamheden te clusteren. Zoals het plaatsen van de gevelkozijnen inclusief het aftimmeren van de kozijnen. Door het samenwerken met betrouwbare en kwalitatief sterke partners in de markt, wordt er een hoge standaard geleverd aan onze opdrachtgevers.

Ook een uitdagend project?