Focus je als aannemer op wat je leuk vindt en waar je goed in bent.

Bouwmanagement om jou als aannemer te ondersteunen.

Jij als aannemer hebt het waarschijnlijk ook super druk. Mooi zo! Gelukkig zit de bouw lekker in zijn vel en is er voldoende werk. Dit luxe probleem zorgt alleen wel voor dat je zo nu en dan even overloopt in je agenda. Hoe fijn is het om dan een echte bouwpartner te hebben die zaken uit handen kan nemen?

Van Weel Bouwmanagement aannemers.

Ben jij als aannemer of zzp’er ook opzoek naar een Noord-Hollands bouwmanagement bureau die voor jou werkt? Die bij drukte je werk uit handen kan nemen, de perfecte calculatie kan maken om die mooie offerte binnen te halen of je project te begeleiden als jij op een andere locatie aan het werk bent?

Dan is Van Weel Bouwmanagement de juiste keuze.

Van Weel Bouwmanagement is gevestigd in gevestigd in Beverwijk, hier vandaan bedien ik – Dennis van Weel – mijn klanten door heel Noord-Holland. Persoonlijke aandacht en open communicatie vind ik belangrijk, daarom zijn wij veel te vinden op locatie bij de klanten en uiteraard op de bouw.

Hier sta ik voor.

Ik werk zelf samen met aannemers met een aantal voor mij belangrijke eisen. Alleen zo voeg ik echt iets toe aan de bouwprofessional. Deze eisen zijn;

Kwaliteit – we gaan alleen voor het beste.
Transparantie – jij moet altijd weten waar je aan toe bent.
Flexibiliteit – cruciaal voor een goede samenwerking.
Maatwerk – want geen klus is hetzelfde.

De pluspunten.

Het toverwoord voor bouwmangers zoals ik moet altijd zijn ontzorgen en kenmerkt zich in.

  • Kennis en persoonlijke begeleiding.
  • Scherpe calculaties, op stabucodering
  • Gerichte offertes met de juiste specificaties.
  • Aanvragen gemeentelijke vergunningen.
  • Het begeleiden van de bouw.
  • Continue budgetbewaking.

Zodoende kun jij je bezig houden met je core business. Daar ben jij goed in en dat vindt je immers het leukste om te doen!

Spreekt dit je aan? Laten we dan snel eens een kop koffie drinken om te sparren.

Koffie?

Bouwcalculatie.

Met een zorgvuldige en heldere bouwcalculatie ogenomen in je offerte bespaar je jezelf veel tijd en verhoog je de kans op de opdracht.

Bouwbegeleiding.

De bouwbegeleiding van Van Weel Bouwmanagement zorgt ook voor een goede budgetbewaking. Niemand heeft er baat bij als de kosten flink uit de pan lopen