Een bouwbureau staat je bij met elk type verbouwing, groot of klein.

Het aangaan van een bouwproject is vaak best spannend.

Jullie hebben een (ver)bouwdroom en deze wil je succesvol realiseren. Maar dan begint het pas. En waar begin je dan? Hoe verdeel je het budget overĀ  de verschillende onderdelen. Hoe vindt ik de juiste aannemer en specialisten en kloppen hun prijzen wel? Hoe bewaken we vervolgens het project en de deadline? Deze en tal van andere vragen komen bij elk bouwproject wel bovendrijven. Een bouwbureau helpt je hierbij.

Van Weel Bouwmanagement aannemers.

Als Noord Hollands Bouwmanagement expert sta ikDennis van Weeljouw bij met het realiseren van klein tot grote verbouwingen. Middels een goede bouwcalculatie krijg je het beste voor jullie budget en onderzoeken we de beste opties voor jullie wensen. Tijdens de uitvoering kan ik je bovendien bijstaan met de bouwbegeleiding. Zo bewaken we de kwaliteit, gemaakte afspraken en dealines.

Van Weel Bouwmanagement is gevestigd in Beverwijk, hier vandaan bedien ik al mijn klanten verspreid over heel Noord Holland en soms daarbuiten. Persoonlijke aandacht vind ik belangrijk, daarom ben ik veel te tijdens jullie bouwproject veel te vinden op locatie. Niet alleen bij de klanten voor overleg maar juist ook de bouwplaats waar het straks allemaal gaat gebeuren.

Hier sta ik voor.

Voor een fijne samenwerking met jullie als klant, stel ik mijzelf een aantal voor belangrijke eisen. Alleen zo wordt jullie (ver)bouwproject een aangename en succesvolle ervaring. Deze eisen zijn;

Kwaliteit – we gaan alleen voor het beste.
Transparantie – jij moet altijd weten waar je aan toe bent.
Flexibiliteit – cruciaal voor een goede samenwerking.
Maatwerk – want geen klus is hetzelfde.

De pluspunten.

Het toverwoord voor bouwmangers zoals ik moet altijd zijn ontzorgen en kenmerkt zich in.

  • Kennis en persoonlijke begeleiding.
  • Realistisch calculaties en budget bepalingen.
  • Gerichte offertes bij de juiste specialisten.
  • Controleren of de prijzen marktconform zijn.
  • Adviseren bij het maken van belangrijke keuzes.
  • Aanvragen gemeentelijke vergunningen.
  • Het begeleiden van de bouw.
  • Continue kwaliteitsbewaking.

Zo weten jullie zeker dat jullie project succesvol zal slagen. Dit geeft rust en maakt het bouwproject tot een prettige ervaring. Spreekt dit jullie aan? Dan kom ik graag eens vrijblijven langs op de koffie.

Tot snel!

Bouwcalculatie.

Met een zorgvuldige en heldere bouwcalculatie weet je precies waar je op voorhand aan toe bent. Ook kun je het budget goed verdelen en besparen waar mogelijk zonder consessies aan kwaliteit.

Bouwbegeleiding.

De bouwbegeleiding van Van Weel Bouwmanagement biedt een extra stuk zekerheid in de uitvoering. Als jullie klankbord hou ik contact met de aannemer en specialisten en bewaak ik jullie project als mijn eigen project.