Uitgelicht project - Verbouwing woning Wijk aan Zee

Bouwmanagement om binnen no-time het project te realiseren.

Een van onze vaste klanten – T-Hagenbouw uit IJmuiden – heeft ons in het voorjaar van 2019 benaderd voor het compleet begeleiden van het bouwtraject voor een van hun nieuwe klanten. Het betrof het realiseren van een uitbouw en een gedeelte verbouwen van de begane grond van een woonhuis gelegen in het mooie Wijk aan Zee.

De eerste kennismaking is de goede start van elk project.

Dit werk begon met een kennismaking met de nieuwe klant op kantoor van T-Hagenbouw en het inventariseren van de wensen. Omdat Er nog geen bouwtekeningen waren en ook de constructieberekeningen nog ontbraken was ons advies aan de eindklant om deze vast te laten maken.

Budget- en planning uitwerken.

Ondertussen heeft van Weel Bouwmanagement in samenwerking met T-Hagenbouw de begroting opgesteld. Daarbij is ook een plan van aanpak opgesteld voor de werkzaamheden en wensen, zodat alles helder is voor de klant; van budget tot planning.

Na het gereed komen van de begroting en het afstemmen van de werkzaamheden en de bijbehorende planning, heeft T-Hagenbouw de opdracht verkregen.

In samenwerking met T-Hagenbouw heeft van Weel Bouwmanagement uiteindelijk de werkzaamheden voorbereid, materialen, kozijnen en staalconstructie besteld en uitgewerkt voor de uitvoering.

Uitdagingen van project.

  • Vervangen van de gevelkozijnen voor kunststof op de begane grond.
  • Vervangen van de stalen lateien boven de kozijnen deze waren gaan roesten en hebben gezorgd voor schade aan het metselwerk.
  • Gehele begane grond voorzien van een schuim-betonvloer inclusief het installeren van een vloerverwarming.
  • Creëren van de complete casco uitbouw (fundering, staalconstructie, binnenwanden en metselwerk).

Een mooi eindresultaat én een tevreden klant!

De samenwerking was top. We hebben onze ideeën gerealiseerd zien worden.
De communicatie was ook subliem evenals de klantvriendelijkheid ten alle tijden was je bereikbaar of stond je voor de deur wanneer wij vragen hadden.

Nogmaals ontzettend bedankt!

Groetjes,

Jeroen & Leila

Ook een uitdagend project?